E cel premiat actor al momentului, dar putini stiu despre trecutul lui controversat. Acuzatiile aduse lui Casey Affleck


Casey Affleck a starnit un val de reactii controversate pe internet dupa ce a castigat Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru rolul din "Manchester by the sea". Nu pentru ca nu ar fi un actor talentat, ci pentru acuzatiile de abuz sexual care i-au fost aduse in trecut. Actrita Brie Larson, cea care i-a inmanat Oscarul, nu l-a aplaudat pe scena, exprimandu-si astfel dezacordul.


In 2010, Casey Affleck a fot acuzat de hartuire sexuala si fizica de catre producatorul Amanda White si de catre directorul de imagine Magdalena Górka in timp ce lucra la productia  I’m Still Here.

Cele doua l-au dat in judecata, iar White l-a acuzat oficial de abuz fizic dupa ce aceasta i-a refuzat lui Affleck avansurile sexuale, in momentul in care nu a vrut sa imparta o camera de hotel cu el.

Górka sustine ca s-a trezit cu Affleck in stare de ebrietate in patul ei din camera de hotel, imbracat doar in lenjerie intima si un tricou. De asemenea, Cassey Affleck a fost acuzat ca s-ar fi referit la femeile cu care lucra cu termenul de "vaci" si ca ar fi incurajat un membru al staff-ului sa isi arate organele genitale in fata lui White.

Cele doua femeie s-au retras din proiect din cauza comportamentului lui Affleck, care a negat acuzatiile. Femeile si Affleck au cazut pana la urma la intelegere in afara tribunalului, insa termenii nu au fost facuti publici.

related posts

Modifică setările cookies