E de o frumusete rapitoare, iar de curand a devenit mama. Cum arata Familia Regala din "cea mai fericita tara din lume"


Jetsun Pema si Jigme Khesar Namgyel Wangchuck s-au intalnit prima data la un picnic cu familia, cand ea avea doar 7 ani, iar el, 17 ani. Inca de atunci, baiatul i-a promis ca daca ambii vor fi singuri cand vor creste, atunci se vor casatori. 


Povestea lor pare desprinsa din basme, iar ceea ce a i-a promis barbatul atunci cand s-au intalnit pentru prima data s-a si intamplat, iar pe 13 octombrie 2011 cei doi s-au casatorit.

Dupa cinci ani de la fericitul eveniment, familia lor a fost completata de Printul Dragon The Gyalsey, baietelul pe care Jetsun l-a nascut la inceputul lunii februarie. 

Cuplul a postat o serie de fotografii pe contul de Facebook al Familiei Regale, in care apar cei trei membrii ai familiei. Purtatorul de cuvant al Regelului Jigme a postat urmatorul mesaj: "Pentru a sarbatori aniversarea celor 36 de ani ai Majestatii Sale, suntem incantati sa va impartasim aceasta colectie cu imagini minunate". 

Regatul Bhutan, o tara din sudul Asiei aflata la poalele Muntilor Himalaya, este cunoscuta pentru gradul ridicat de fericire al cetatenilor ei, iar in scurt timp va deveni si prima tara cu o alimentatie 100% organica. Pozitia geografica a tarii o face perfecta pentru dezvoltarea agriculturii 100% organice, pamanturile sunt roditoare si nu au fost atinse cu niciun fel de chimicale. Iar cei mai multi dintre oameni sunt fermieri si isi obtin singuri mancarea.

 

To Commemorate His Majesty's 36th Birth Anniversary on 21st, we are delighted to share a collection of wonderful...

Posted by His Majesty King Jigme Khesar Namgyel Wangchuck on Saturday, February 20, 2016
FULLSCREEN
E de o frumusete rapitoare, iar de curand a devenit mama. Cum arata Familia Regala din "cea mai fericita tara din lume"
  • /

related posts