"E dragostea vietii mele, dar din respect pentru sotia lui, nu pot face nimic". Ce super vedeta pune casnicia barbatului pe care il iubeste mai presus de fericirea ei


Esta una dintre cele mai mai actrite de la Hollywood si ii poarta niste sentimente extrem de frumoase unui coleg de breasla care este insurat. Spre deosebire de alte vedete insa, artista a ales sa sufere in tacere pana acum si sa nu puna in pericol o casnicie de 21 de ani.


Kirstie Alley a dezvaluit intr-un interviu recent acordat postului de televisiune CBS ca marea dragoste a vietii ei a fost, este si va fi actorul John Travolta, pe care l-a cunoscut pe platoruile comediei "Uite cine vorbeste".

La vremea respectiva, Kirstie nu a putut sa ii faca avansuri partenerului ei de platou intrucat era casatorita cu Parker Stevenson, pe care nu a vrut sa il raneasca.

Dupa divortul ei, John Travolta s-a casatorit cu Kelly Preston, iar Alley a ales inca o data sa stea deoparte, punand fericirea barbatului iubit mai sus de propria ei bucurie.

Intr-un interviu acordat Barbarei Walters in urma cu doar o seara insa, acrtita a dezvaluit in sfarsit adevarul, in speranta ca nu va face rau unei casnicii de 21 de ani.

Ce parere ai despre declaratia lui Kirstie Alley? Cum comentezi gestul ei?

related posts

Modifică setările cookies