E plinuta, dar se simte mai bine in bikini pe covorul rosu decat in rochie. Cum incearca sa isi faca un nume in showbiz


Este sexy si talentata, dar nu prea are noroc in cariera. A facut parte dintr-o trupa infiintata de rapperul P Diddy, insa din cauza divergentelor cu acesta, a fost concediata in scurt timp.


O cheama Aubrey O'Day, are 28 de ani si are un CV impresionant: este cantareata, actrita, creatoare de moda si star tv...Cu toate astea, inca nu are un nume mare, usor de recunoscut. Dupa ce P Diddy a dat-o afara din trupa sa, a incercat sa isi construiasca o cariera solo, insa fara prea mare succes. In cautarea faimei, anul acesta a participat si la Reality Showul "Celebrity Apprentice".

Ca multe tinere in cautarea celebritatii, Aubrey O'Day a abordat un stil vestimentar sexy, care uneori tinde sa devina vulgar. Pe covorul rosu poarta rochii scurte, mulate si, desigur, decoltate.

In ultima perioada, Aubrey a fost abordata pentru a fi hostessa la anumite evenimente in care era obligata sa apara in costum de baie. La cel mai recent, desfasurat la un hotel de lux din Las Vegas, Aubrey si-a facut aparitia cu un bronz exagerat si intr-un costum care i-a evidentiat formele voluptoase.

Ca orice vedeta wannabe, Aubrey isi intretine fanii de pe Twitter cu zeci de poze sexy.

FULLSCREEN
E plinuta, dar se simte mai bine in bikini pe covorul rosu decat in rochie. Cum incearca sa isi faca un nume in showbiz
  • /

related posts