E plinuta si mai stearsa decat 90% dintre femei si totusi Anna Wintour ar face orice sa o aiba pe coperta Vogue! Cine este vedeta pe care nu te-ai fi asteptat niciodata sa o vezi pe coperta


Daca pana acum, cu exceptia lui Adele, numai manechine si actrite "masura 0" au aparut pe coperta celebrei "Bliblii" a modei, se pare ca redactorul-sef, Anna Wintour, e dispusa sa faca exceptie pentru o vedeta mai putin obisnuita.


Este vorba despre actrita, scenarista, regizoarea si producatoarea serialului "Girls", Lena Dunham.

Potrivit site-ului RadarOnline, Anna Wintour are de gand sa organizeze o cina in cinstea tinerei de 27 de ani, intr-o incercare de a o convinge sa apara pe coperta celei mai celebre reviste din lume.

O sursa din anturajul lui Wintour a declarat sub protectia anonimatului ca redactorul-sef "Vogue" vrea sa se foloseasca de Lena Dunham si de popularitatea ei pentru a atrage cititorii mai tineri spre revista ei.

"Anna incearca sa o seduca pe Lena pentru a aduce noua generatie spre brandul "Vogue", a declarat sursa. "Si pentru a face acest lucru este gata sa violeze multe dintre traditiile "Vogue", inclusiv sa o puna pe coperta, cu toate ca nu are tipul de silueta pe care revista il promoveaza de zeci de ani".

Potrivit sursei citate de RadarOnline, discutiile se afla inca in prima faza, dar Wintour crede ca amandoua ar beneficia de pe urma acestei colaborari.

"Cina este primul pas pe care Anna il face pentru a vedea daca Lena e dispusa sa faca acest pas. Dar Anna e de parere ca amandoua au nevoie una de alta".

Deocamdata nici Wintour, nici Dunham nu au comentat zvonurile, dar, daca va accepta, actrita si regizoarea "Girls" se va numara printre foarte putinele femei cu aspect normal care au ajuns pe coperta "Vogue".

FULLSCREEN
E plinuta si mai stearsa decat 90% dintre femei si totusi Anna Wintour ar face orice sa o aiba pe coperta Vogue! Cine este vedeta pe care nu te-ai fi asteptat niciodata sa o vezi pe coperta
  • /

related posts

Modifică setările cookies