E sexy, dar refuza sa apara prea dezbracata. Motivul pentru care Corina Caragea nu vrea sa pozeze in revistele pentru barbati EXCLUSIV


Are o silueta de invidiat si ar putea realiza la orice ora pictoriale sexy in lenjerie intima. Cu toate ca este una dintre cele mai sexy vedete din Romania, Corina Caragea evita sa se expuna prea des in ipostaze provocatoare.


Pana acum, Corina Caragea a acceptat doar propunerea celor de la FHM de a poza sexy. Pictorialul a fost unul extrem de reusit, insa vedeta nu vrea sa isi faca un obicei din asta.

Corina a marturisit pentru perfecte.ro ca pana acum nu a primit vreo oferta de a poza goala. "Nu am primit o astfel de propunere. Oamenii ma stiu deja asa cum sunt si prefer sa raman asa", a spus prezentatoarea stirilor din Sport de la PRO TV pentru perfecte.ro.

Vedeta este multumita ca pana acum nu a facut niciun astfel de compromis pentru cariera sa, insa nu le critica pe tinerele care se ajuta de pictorialele sexy pentru a deveni cunoscute.

"Nu m-am folosit de un astfel de pictorial sa ma lansez, nici de numele vreunui iubit celebru si nici de bani veniti din aceasta directie nu am nevoie. E ok asa, asta neinsemnand ca nu le apreciez pe fetele care fac asta, insa fiecare are drumul ei", a spus Corina Caragea pentru perfecte.ro.

SURSA FOTO: FHM

related posts

Modifică setările cookies