E superba, iar brazilienii au vrut ca ea sa fie admirata de lumea intreaga. Cum a aparut la Ceremonia de Inchiere a JO


Daca la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice, brazilienii s-au mandrit cu cel mai celebru model al lor - Gisele Bundchen, la Inchidere au incantat spectatorii si telespecatorii cu o alta femeie superba. Cu o prezenta incantatoare, zambet fermecator si un corp de invidiat, Izabel Goulart este model Victoria’s Secret si imaginea Armani Exchange. 


Izabel Goluart a defilat in fata miilor de spectatori de la Ceremonia de Inchidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro intr-un costum de carnaval, care i-a pus in valoare corpul super tonifiat. Izabel arata mai degraba ca o antrenoare de fitness decat un model Victoria's Secret :)

Brazilianca si-a etalat astfel abdomenul cu patratele si picioarele pe care se poate observa musculatura foarte bine dezvoltata. Desi este obisnuita cu defilarile, Izabel a recunoscut ca a avut mari emotii inainte de a pasi pe Maracana. 

Modelul a fost in tribune la mai multe competitii, incurajand sportivii brazilieni.

Trupul lui Izabel i-a impresionat si pe producatorii filmului Baywatch, acesta fiind si motivul pentru care bruneta a fost aleasa sa joaca in productie, alaturi de Zac Efron si Dwayne Johnson. Alaturi de ei vor mai aparea si modelele Bellinda Peregrin si Charlotte McKinney.

Spread love ???? #rio2016 #olympics #closingceremony #backstage #goodtimes #kisses #beijos

O fotografie postată de Izabel Goulart (@iza_goulart) pe

Ceea ce este nu stiai despre faimosul model este ca in copilarie, din cauza inaltimii si pentru ca era prea slaba, colegii au poreclit-o “girafa”.
FULLSCREEN
E superba, iar brazilienii au vrut ca ea sa fie admirata de lumea intreaga. Cum a aparut la Ceremonia de Inchiere a JO
  • /

related posts

Modifică setările cookies