E un pachet de muschi si are un fizic impresionant, dar in trecut arata complet diferit. James Bond, de nerecunoscut


Are 47 de ani, dar joaca perfect rolul celui mai seducator spion, James Bond. Daniel Craig are atitudinea si look-ul perfecte pentru a da viata unui asemenea personaj, insa nu multi stiu cum arata el in trecut.


Actorul britanic este vazut drept un simbol al elegantei britanice, insa imaginea lui din trecut era una total opusa celei de acum. Imaginea cu care ne-a obisnuit, cea in care apare in costum croit perfect si cu atitudine de agent infailibil nu a fost dintotdeauna marca inregistrata pentru star.

Cand si-a facut debutul in cinematografie, era un tanar blondut de 24 de ani cu silueta alungita si zvelta, care miza pe impactul ochilor patrunzatori pentru a face roluri bizare, care sa ii scoata in evidenta si talentul actoricesc. 

Craig a avut nevoie de 10 ani si o scena ajunsa deja celebra printre admiratoare, cea in care iese din apa marii intr-un sort albastru in Casino Royale, pentru a cuceri instantaneu inimile femeilor. Dar pana la urma i-a reusit. Pe doamne le-a castigat prin look, pe domni, prin atitudine.

Craig a castigat admiratia multora, inclusiv a lui Roger Moore, si el un fost 007, care a declarat ca il considera pe mai tanarul actor cel mai bun James Bond, cu cel mai bun corp si cu cea mai buna interpretare.

In 2015, il vom revedea in rolul spionului James Bond in "Spectre", noul film din serie, in care va juca alaturi de frumoasele Monica Bellucci, Lea Seydoux, Naomie Harris, dar si alaturi de Christoph Waltz, Andrew Scott, Ralph Fiennes si Dave Bautista. Filmul va fi regizat tot de Sam Mendes, care s-a ocupat si de "Skyfall", cel mai de succes film din serie.

FULLSCREEN
E un pachet de muschi si are un fizic impresionant, dar in trecut arata complet diferit. James Bond, de nerecunoscut
  • /

related posts

Modifică setările cookies