E una dintre cele mai sexy sportive din lume, dar trebuie sa vezi cum arata iubitul ei. Cu cine e cuplata Ana Ivanovic


De la jumatatea anului trecut, Ana Ivanovic traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un alt sportiv celebru, fotbalistul Bastian Schweinsteiger, mijlocas la Bayern Munchen. 


De atunci, germanul de 30 de ani a insoteste la majoritatea turneelor importante, probabil acesta fiind unul dintre motivele pentru care frumoasa sarboaica a revenit in elita tenisului mondial, rezultatele obtinute la inceputul acestui sezon fiind apropiate de cele realizate in perioada in care se afla in topul celor mai bune jucatoare din lume.

Sportiva de 27 de ani este recunoscuta si pentru frumusetea sa, fiind considerata una dintre cele mai atragatoare femei din lume, motiv pentru care aceasta a aparut pe copertele celor mai de importante reviste de fashion si de lifestyle feminin.

Dupa ce a ajuns in semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros, sarboaica a marturisit ca revenirea de forma i se datoreaza echipei minunate pe care o are: "Sunt oameni pozitivi, care ma sustin in orice situatie. Nimic nu este mai bun decat asta".

Inaintea relatiei cu Bastian Schweinsteiger, jucatoarea de tenis a avut doi iubiti celebrii, tot din lumea sportului, pe Fernando Verdasco si pe Adam Scott, de cel din urma despartindu-se in 2013. 

Publicatia italia Gazzetta dello Sport a publicat un articol la jumatatea lunii mai in care s-a dezvaluit informatia potrivit careia s-ar fi casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, suspiciunile fiind intarite de faptul ca de atunci Ana Ivanovic poarta un inel cu diamant pe deget, dar si de faptul ca cei doi nu au infirmat si nici nu au confirmat acest zvon. 

FULLSCREEN
E una dintre cele mai sexy sportive din lume, dar trebuie sa vezi cum arata iubitul ei. Cu cine e cuplata Ana Ivanovic
  • /


related posts