Acum e unul dintre cei mai ravniti burlaci. Vezi cum arata Jorge cand s-a lansat pe piata muzicala din Romania


Jorge, pe numele lui adevarat Gheorghe Papagheorghe, s-a lansat in industria muzicala romaneasca in anul 2003, dupa ce a participat la concursul “Popstars”.


Ca membru al trupei Cocktail, Jorge a lansat piesele “Ei si ce” si “Pana in zori”, care au avut mare succes la vremea respectiva. La putin timp de la aparitia albumului insa, formatia s-a despartit, iar cei cinci membrii au apucat-o pe drumuri diferite.

Mihai Dascalsescu zis si Dada, a fost membru al formatiei B3 si apoi a devenit James D, lansand cu Nick Kamarera piesa “My Way”.

Sandrina Agape a renuntat la muzica si a devenit avocat, iar Raluca Coman a aparut intr-un sitcom. Despre Teodora Vasu nu s-a mai auzit nimic.

Cel mai cunoscut membru al formatiei a ramas Jorge, care in 2003 nu semana aproape deloc cu Don Juanul care a devenit acum. Mai tanar si extrem de blond, Jorge era inca de pe atunci preferatul fetelor.

Chiar dupa lansarea formatiei cantaretul s-a vopsit brunet si a inceput sa isi contureze stilul actual. El a lansat in 2008 un album cu melodii latino, a jucat in piese de teatru, a prezentat si a aparut in emisiuni TV si a dansat in cadrul show-ului “Dansez pentru tine”.

Iti mai amintesti de Jorge din vremea in care era blond? Ai ascultat trupa Cocktail in copilarie?

FULLSCREEN
E unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului. Vezi cum arata Jorge cand s-a lansat pe piata muzicala din Romania
  • /


related posts