Ea a inlocuit-o pe Emma in sezonul trei al serialului H2O. Vezi cum arata acum Indiana Evans, actrita care a interpretat-o pe Bella


In sezonul trei al celebrului serial H2O, Emma a fost inlocuita cu o alta sirena, astfel ca lui Rikki si lui Cleo i s-a alaturat Bella.


Isabella "Bella" Hartley a continuat seria aventurilor celor trei sirene ale caror vieti se schimba atunci cand ajung pe Insula Mako si capata puteri magice. 

 

Bella a fost adusa la viata de Indiana Evans, o actrita australiana nascuta in iulie 1990. Pasionata de actorie inca de mica, Indiana a urmat cursuri de dans, balet, jazz si step de la varsta de sapte ani, iar debutul in actorie l-a avut in 2003, cu un rol in serialul All Saints.  

Din 2004 pana in 2008, tanara a jucat in Home and Away, urmand ca un an mai tarziu sa obtina rolul din H2O care a facut-o cunoscuta la nivel mondial.  

Dupa interpretarea rolului Bellei, Indiana Evans a mai jucat in Blue Jagoon: The Awakening, iar acum face parte din distributia serialelor Secrets & Lies si Janet King.


related posts

Modifică setările cookies