Ea are 43 de ani, el are 21. Inca o diva de la Hollywood si-a facut un iubit abia trecut de adolescenta


Kate are o fiica de 18 ani, iar divortul de fostul sot inca nu s-a finalizat, desi sunt separati din 2015. Insa nu i-a fost deloc greu sa gaseasca pe cineva care sa o adore. Matt Rife, de 21 de ani, a sarutat-o pasional in vazul tuturor.


Desi gurile rele spun ca tanarul, care aspira de devina actor, s-ar potrivi mai bine cu fiica lui Kate, cei doi par extrem de indragostit. Suprinsi de paparazzi in parcarea unui club de la Hollywood, cei doi au fost vazuti in timp ce se bucurau de prezenta reciproca, veseli si pasionali.


"Sunt oficial iubit si iubita", a povestit o sursa celor de la Entertainment Tonight, completand cu "prietenii ei sunt deja fanii tipului, care este foarte matur pentru varsta lui".

Matur sau nu, e clar ca Matt arata foarte bine, in timp ce despre Kate nu se poate spune nimic: actrita arta exceptional, la cei 43 de de ani ai sai. Nu ne este greu deloc sa credem ca ar putea cuceri oricand, orice tanar de varsta fiicei sale.
Actrita din "Underworld" a avut o relatie cu actorul Michael Sheen, relatie care s-a incheiat din punct de vedere amoros inca de cand Lily, fiica lor, avea 4 ani. Cei doi au ramas preteni foarte buni si se descriu reciproc folosind cele mai frumoase cuvinte, formand una dintre cele mai deschise familii din Cetatea Filmului.

Kate a fost apoi casatorita cu Len Wiseman, insa sunt in curs de divort, dupa un mariaj de 12 ani.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies