Ea are cel mai spectaculos decolteu. Ultima rochie purtata de Demi Rose a atras toti fotografii in jurul ei


Publicatiile internationale sunt indragostite de aparitiile ei, iar Demi nu se fereste niciodata sa le faca pe placa. Pe langa faptul ca are un trup cu forme iesite din comun si un chip de ,,fata cuminte", bruneta nu se sfieste deloc sa isi etaleze atuurile. Asa se face ca, la fiecare aparitie in public, isi uimeste fanii.


In ciuda faptului ca arata spectaculos, tanara de 22 de ani a recunoscut recent ca este singura si ca foloseste o aplicatie populara in lumea intreaga, prin intermediul careia persoanele singure isi pot gasi iubirea in functie de locurile pe care le frecventeaza si de interesele comune. 

 

???? By @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on


Ultima aparitie publica a brunetei ne face sa credem ca problema, in gasirea unui partener, nu este nicidecum felul in care arata, pentru ca Demi a avut grija sa isi puna in valoare tot corpul, ba chiar mai mult decat este cazul, ar spune unii. 

Imbracata in alb, intr-o rochie mai mult decat decenta din garderoba sa, Demi a oferit un real spectacol atunci cand s-a intors cu fata spre fotografi. Decolteul adanc al rochiei a fost transformat in piesa de rezistenta a vedetei, cu ajutorul unor lanturi masive, aurii.


Relatia neconfirmata cu rapperul Tyga a adus-o pe Demi Rose pe primele pagini ale tabloidelor si a transformat-o intr-o vedeta a Instagramului, iar de atunci este nelipsita din atentia publicului.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies