Ea are un trup de zeita, dar fiica sa a depasit suta de kg! Cat de mult a slabit fata Kingei Sebestyen si cum arata acum


Kinga Sebestyen este un nume cunoscut pentru toate pasionatele de kangoo jumps. Ea e femeia care a adus acest sport in Romania si o cunoscuta antrenoare de fitness. Kinga a furnizat destul material si tabloidelor in urma cu cativa ani, cand s-a scrie ca are o relatie cu sotul Nicoletei Luciu.


Putini stiu insa ca antrenoarea de fitness are si o fiica de 24 de ani. Aceasta a avut mari probleme cu greutatea, insa sub indrumarea mamei sale a reusit sa dea jos 60 kg. Prin sport si o dieta pe masura, tanara are acum o silueta de invidiat.

Fiica Kingai a devenit atat de fascinata de modul de viata sanatos incat a studiat si s-a antrenat devenind presenter autorizat Kangoo Jumps. Astfel se face ca detine diploma de acreditare si preda aceasta disciplina celor care vor sa faca sport ori sa devina la randul lor instructori Kangoo Jumps.

Sambata, ea va urca pe scena alaturi de mama ei, Kinga Sebestyen, in Parcul Tineretului din Bucuresti si, impreuna, vor face sport alaturi de cei care doresc sa faca miscare in aer liber. Este al saptelea an consecutiv in care Kinga organizeaza acest eveniment pentru publicul larg alaturi de nutritionistul Cristian Margarit, in Bucuresti, Brasov si Mamaia.


related posts

Modifică setările cookies