Ea e femeia care fascineaza pe toata lumea cu chipul sau care nu imbatraneste. Cati ani are fostul model


Pare incredibil, dar Christie Brinkley are 63 de ani. Fostul model, care anul acesta a pozat in costum de baie pentru Sports Illustrated, se mandreste cu aspectul sau vesnic tanar.


Invitata la un eveniment aniversar al revistei Harper's Bazaar, Christie a aratat superb intr-o rochie neagra scurta, stransa pe talie si decoltata. Vedeta a venit insotita de fiica sa in varsta de 18 ani, Sailor.

Intr-un interviu acordat revistei People, Christie a recunoscut ca a trebuit sa se gandeasca de doua ori inainte de a accepta propunerea celor de la Sports Illustrated de a poza in costum de baie la 62 de ani.

"Primul meu gand a fost: 'La varsta mea?! In niciun caz!' Cand am implinit 30 de ani, ziceam gata, asta e ultima oara cand pozez in costum de baie! Cand va aparea numarul acesta din Sports Iluustrated, voi avea 63 de ani. M-am gandit ca mi-a trecut vremea. Dar pentru ca am avut ocazia sa pozez alaturi de fiicele mele, mi-am zis 'Bine, inca o data si gata!'.

Christie Brinkley a aparut in Sports Illustrated de mai multe ori de-a lungul timpului, chiar si trei ani la rand, iar frumoasa blonda a povestit pentru cei de la People ca de fiecare data si-a spus ca este ultima ocazia in care mai pozeaza in bikini.

related posts

Modifică setările cookies