Ea e motivul pentru care englezii nu-si dezlipesc ochii de pe televizor. Silueta vedetei ii fascineaza pe britanici


Americanii sunt obsedati de surorile Kardashian, iar englezii sunt la curent cu tot ce fac femeile care apar in reality show-ul The Only Way is Essex. Kate Wright este una dintre cele mai sexy aparitii de la tv, formele sale voluptoase fiind extrem de apreciate de barbatii britanici.


Kate Wright este o tanara de 24 de ani din Marea Britanie, cu o talie ireal de mica. Frumoasa blonda face furori cu fizicul sau voluptos in cel mai urmarit reality show din Anglia.

Desi popularitatea i-a crescut peste noapte in momentul in care a aparut la tv, Kate a trebuit sa plateasca scump pentru decizia de a-si expune viata in The Only Way is Essex (TOWIE). Iubitul ei nu a fost de acord cu aceasta decizie si a parasit-o. 

Cele mai recente imagini cu vedeta in costum de baie fac furori pe internet. La filmarile din Marbella pentru TOWIE, Kate a fost surprinsa de paparazzi intr-un costum de baie rosu in doua piese.

Frumoasa blonda si-a etalat astfel talia care le-ar face sa sufere de invidie si pe surorile Kardashian, obsedate de dorinta de a avea o talie cat mai mica. 

Accesorizata cu un cercel in buric, Kate a defilat cu incredere prin fata paparazzilor. 

FULLSCREEN
Ea e motivul pentru care englezii nu-si dezlipesc ochii de pe televizor. Silueta vedetei ii fascineaza pe britanici
  • /

related posts