Ea e vedeta cu cel mai sexy corp, dar au criticat-o ca e prea ... "grasa". Cum a raspuns Gigi Hadid acuzatiilor


In numai doi ani, Gigi Hadid a ajuns dintr-o liceeana draguta, dar necunoscuta, in cel mai apreciat si solicitat model al momentului. A defilat in toate show-urile importante din cadrul Saptamanilor Modei, insa, in loc sa fie laudata si admirata, tanara a fost neplacut surprinsa de numeroasele critici pe care le-a primit in urma aparitiilor sale pe catwalk.


La numai 20 de ani, Gigi Hadid este unul dintre cele mai cunoscute modele. Practic, isi imparte suprematia  in lumea modellingului cu Kendall Jenner. Blonda, cu ochi albastri, cu un chip de papusa si cu un corp sexy si cu forme apetisante, Gigi este visul oricarui barbat.

Vedeta, care se bucura de o perioada excelenta din punct de vedere profesional, a suferit mult perioada din cauza criticilor primite in urma aparitiilor sale la New York Fashion Week. Carcotasii au spus despre ea ca nu are slueta potrivita pentru un model de catwalk...cu alte cuvinte, au facut-o grasa.

In ciuda faptului ca este considerata una dintre cele mai sexy femei din showbiz, Gigi a pus la suflet rautatile la adresa sa. Tanara a postat un mesaj pe Instagram, in care le-a raspuns celor care au spus vorbe dure la adresa sa. "N-am sa mint, sunt si eu om, asa ca acest negativism ma afecteaza si pe mine (...) Da, nu am aceea si silueta ca restul modelelor de pe catwalk. Nu, nu cred ca sunt cea mai buna dintre ele", a spus Gigi Hadid.

"Da, vreau sa am un mers-statement, dar stiu ca mai am de munca. Nu, nu sunt primul sau ultimul model cu acest gen de corp din modelling (...) Dar sunt o fata muncitoare si am incredere in mine.  Eu doar imi fac treaba. Am genul de corp care pana de curand nu era acceptat in lumea modei si sunt norocoasa ca am sprijinul designerilor, stilistilor si editorilor de fashion. (...) Comentariile voastre rautacioase nu ma fac sa imi doresc sa imi schimb corpul si nu ma determina sa ii refuz pe designerii care imi propun sa particip la show-urile lor", este o parte din mesajul postat de model pe Instagram.

Asa cum spunea, Gigi nu s-a lasat intimidata de rautatile de dupa Saptamana Modei de la New York, iar in prezent se afla la Paris Fashion Week, acolo unde isi etaleaza corpul in tinute cat mai sexy. Vedeta nu se simte complexata de faptul ca nu are o silueta snur, ca restul tinerelor de pe catwalk: "Da, am sani, am abdomen, am coapse, am fund...insa nu cer sa fiu tratata special", a mai scris Gigi.

FULLSCREEN
Ea e vedeta cu cel mai sexy corp, dar au criticat-o ca e prea ... "grasa". Cum a raspuns Gigi Hadid acuzatiilor
  • /

related posts