Ea este actrita cu cele mai controversate tinute. A iesit asa sa isi plimbe cainele si a uimit toti trecatorii


Pentru actrita Phoebe Price pare sa fie Halloween in fiecare zi, numai asa se explica cum mereu apare in cele mai neinspirate si criticate tinute. 


In varsta de 43 de ani, roscata stie cum sa faca din fiecare aparitie una  care ii face pe toti sa se intrebe daca joaca un rol si in viata de zi cu zi. Locuitorii din Beverly Hills deja o recunosc pe strada, si nu datorita filmelor in care a jucat, ci a tinutelor pe care le afiseaza. 

Fie ca merge la masa, apare la evenimente sau sa isi plimbe cainele, Phoebe alege cele mai criticate tinute. Ii plac hainele transparente, rochiile pline de paiete sau printuri, pelerine ciudate, cizme lacuite sau dresuri plasa.

Recent, roscata a fost surprinsa de paparazzi cand isi plimba cainele. Bineinteles ca nu s-a dat in laturi de la stilul ce a consacrat-o. A aparut intr-un un body negru decoltat, care i-a scos in evidenta decolteul generos si coplanti negri, peste care a purtat o centura cu franjuri. Actrita a incaltat o pereche de cizme rosii, foarte lungi. Si-a accesorizat tinuta cu un chocker din dantela si bineinteles, nelipsitii ochelari de soare, de data aceasta in forma de inima.


 


Phoebe Price s-a nascut pe 27 septembrie 1972 in statul american Alabama. "Frenchy Mafia", "Roberto", "Mercy for Angels" si "Broken Blood" sunt doar patru dintre filmele in care a jucat.


 

FULLSCREEN
Ea este actrita cu cele mai controversate tinute. A iesit iesit asa sa isi plimbe cainele si a uimit toti trecatorii
  • /

related posts

Modifică setările cookies