”Noul Tom Cruise” de la Hollywood este căsătorit cu o femeie cu 23 de ani mai bătrână decât el. Cum arată aceasta


Aaron Taylor-Johnson, cunoscut din filmele Kick-Ass și supranumit ”Noul Tom Cruise”, este idolul multor femei care nu înțeleg de ce s-a căsătorit cu o femeie mai în vârstă cu 23 de ani decât el. 


Este vorba despre Sam Taylor-Johnson, regizoarea peliculei ”Fifty Shades of Grey”.

Cei doi s-au cunoscut pe când ea avea 42 de ani, iar el - 19 ani. Acesta a jucat în pelicula regizată de ea, "Nowhere Boy". În 2012, cei doi s-au căsătorit, iar acum au doi copii împreună, Wylda Rae şi Romy Hero. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson) on

Recent, într-un interviu pentru New York Magazine, Aaron (28 de ani) a dezvăluit ce înseamnă pentru el să fie criticat în mod constant pentru că s-a însurat cu o femeie mult mai în vârstă. În plus, soția sa figurează în topul inedit al ”celor mai urâte soții de la Hollywood”. 

”Toată lumea își dă cu părerea. Însă, având de-a face cu intervenția fanilor de la o vârstă fragedă, am ajuns în situația în care spun: Oh, la naiba cu toate astea, în loc să rup capul cuiva pentru că îmi pune întrebări care nu îmi plac”.

Sam, soția sa, a mărturisit și ea, în cadrul unui interviu pentru The Hollywood Reporter, că încearcă din răsputeri să nu-i pese de ceea ce cred alții.

”Oamenilor le place să vorbească despre asta. Iar răspusul meu este: Da, dar merge mai bine decât ultimul meu mariaj. Căsnicia mea cu Aaron rezistă de mai multă vreme decât mariajul multor prieteni de-ai mei”.

În ciuda faptului că sunt de mult împreună, Aaron se îndoiește că va fi vreodata capabil să răspundă relaxat la întrebările privind povestea lor de dragoste.

”Nu voi fi niciodată Jennifer Lawrence sau Tom Cruise, cineva care să țină un film și să fie încântător și carismatic în timpul promovării. Nu am ceea ce au ei. Dar, cel puțin, acum mă simt bine în pielea mea”, a declarat acesta.

Aaron și-a cunoscut soția pe când avea 19 ani și ea - 42 de ani. Relația lor a stârnit controverse, din cauza diferenței prea mari de vârstă. În 2015, Aaron a încercat să explice pentru publicația Saturday's Times: ”Știam că vreau să fiu cu ea. Mi-am dorit copii, am făcut doi copii și îmi place foarte mult această relație. Suntem o echipă. Când lucrăm împreună, suntem cei mai buni”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Ea este ”Brigitte Macron de Hollywood”. Cu ce tânăr actor este căsătorită
  • /

related posts

Modifică setările cookies