Ea este cea care l-a facut cu adevarat fericit pe Mircea Radu. Cum arata femeia care i-a daruit primul copil prezentatorului TV


Mircea Radu a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Cu un aer misterios si un zambet cuceritor, el a facut dintotdeauna furori printre doamne si domnisoare, care au suspinat cu tristete cand au aflat ca al Romaniei Casanova s-a asezat la casa lui.


El avea 45 de ani, ea 25 si, in ciuda faptului ca parintii fetei nu au fost initial de acord, cei doi s-au casatorit civil undeva in Botosani, aceasta fiind principala doleanta a socrilor.

Cea care l-a cumintit de Don Juanul de Romania sI l-a convins sa renunte la celibat este Raluca Olaru, o botosaneanca mai tanara, care are jumatate din varsta sa. Au fost discreti o vreme, iesind rar impreuna la evenimentele mondene si incercand sa stea departe de paparazzi. Nu au putut insa sa ascunda faptul ca parintii Ralucai nu au fost de acord cu Mircea si au incercat sa o opreasca pe fiica lor sa faca pasul cel mare.

Desi au trecut printr-o perioada in care relatiile dintre ei nu au fost tocmai roz, acum sunt cu totii extrem de fericiti, Raluca devenind mamica si daruindu-i lui Mircea primul copil.

Tudor s-a nascut sambata dimineata si a adus zambetul pe buze atat parintilor, cat si bunicilor lui.

"Baiatul lui tata este frumos, este bine, plange mult. Bucuria si emotia pe care le am sunt de nedescris. Primul nostru copil este baiat. Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel. Imaginea pe care nu o voi uita niciodata este cu sotia mea care statea pe pat la o ora dupa ce a nascut, avea lacrimi in ochi, udand perna. Este o imagine care nu o sa mi se stearga niciodata", a spus Mircea Radu pentru TVR.

Ce parere ai despre sotia prezentatorului TV si despre faptul ca a devenit tatic? Te-ai numarat si tu printre admiratoarele lui?

related posts

Modifică setările cookies