Ea este femeia pentru care Justin Bieber a fost batut. 15 imagini cu Miranda Kerr care dovedesc ca merita sa iti iei un pumn pentru ea


Miranda Kerr a fost marul discordiei dintre Orlando Bloom si Justin Bieber. Dupa zvonurile din 2012, conform carora, dupa Victoria's Secret Fashion Show, Bieber si Miranda s-ar fi apropiat suspect de mult, lucrurile nu au mai fost la fel intre model si sotul sau.


Acum, la 2 ani de la acel eveniment, lucrurile au iesit din nou la suprafata, lasandu-se cu cativa pumni intr-un club din Ibiza. Desi nu au aparut niciodata dovezi ca ar fi fost ceva intre Bieber si Miranda, cantaretul nu a negat niciodata, dimpotriva a alimentat suspiciunile, postand pe contul sau de Instagram o imagine cu ingerasul Victoria's Secret.

Jennifer Lopez a renuntat la parul lung: cum arata dupa schimbarea de look 

Desi a iesit destul de sifonat dupa incident, Bieber nu parea prea afectat. A petrecut cu o colega fotomodel a Mirandei pe yacht, Shanina Shaik, si a postat pe Instagram o poza cu Orlando Bloom plangand.

Fie ca a fost sau nu a fost ceva intre Miranda si Bieber, un lucru este cert: multi barbati ar fi dispusi sa isi ia cativa pumni pentru Miranda Kerr. Iata 15 imagini in care Miranda Kerr demonstreaza ca este, poate, cel mai sexy ingeras Victoria's Secret.

 

 

Sursa foto: tumblr.com


 

Sursa foto: tumblr.com

 

Sursa foto: tumblr.com

Sursa foto: tumblr.com

Sursa foto: tumblr.com

 


VEZI SI CELELALTE 5 IMAGINI IN GALERIA FOTO!

related posts

Modifică setările cookies