Ea este Kim Kardashian de UK. Mandra de formele ei si plina de sex-appeal. Vezi un pictorial HOT


La 16 ani a castigat un concurs de frumusete. Apoi au urmat imediat pictoriale pentru lenjerie intima in diverse reviste ca FHM sau GQ.  In 2005, a fost in fruntea clasamentului celor mai sexy 100 de femei din lume intr-un top FHM. Acum, este faimoasa pentru formele voluptoase care o recomanda drept Kim Kardashian de UK.


Kelly Brook n-a lasat nimic imaginatiei cand a aparut goala in Playboy, in 2006, si de atunci a devenit rapid una dintre cele mai dorite femei din lume. Actrita a facut o declaratie incendiara in urma cu ceva timp cand a spus "sunt obisnuita sa ma dezbrac, sunt mai ingrozita atunci cand trebuie sa ma imbrac. Sunt la o varsta in care imi stiu defectele si stiu ce ma avantajeaza"

Acum, la 32 de ani, ea a reusit sa-si impuna formele si sa devina una din cele mai hot femei din UK. Ea tocmai si-a lansat o colectie vestimentara pentru New Look si a pozat sexy pentru revista Look in creatiile ei.

"Imi iubesc corpul. Cu cat sunt mai cu forme, cu atat sunt mai fericita. Cu cat cantaresc mai mult, cu atat imi plac mai mult sanii si fundul meu", a declarat ea in interviu.

Ea recunoaste totusi ca nu e chiar tot timpul increzatoare in corpul ei: "Ma gandesc din cand in cand ca ar trebui sa mananc mai sanatos si sa merg la sala. Cand merg la shopping de costume de baie ma ingrozesc. Lumina nu e deloc avantajoasa si e o experienta de-a dreptul traumatizanta."


Ei bine, micile defecte nu au impiedicat-o sa fie dorita de miliardari. Anul acesta la Cannes, i s-a oferit un milion de dolari pentru o noapte de sex.

FULLSCREEN
Ea este Kim Kardashian de UK. Mandra de formele ei si plina de sex-appeal. Vezi un pictorial HOT
  • /

related posts