Noua Thalia? Cum arata actrita care i-a luat locul in celebra telenovela "Marimar"


Trilogia Mariilor a facut-o faimoasa pe Thalia, care va ramane intotdeauna in memoria tuturor datorita rolurilor din "Maria Mercedes", "Marimar" si "Sarmana Maria". O alta actrita insa i-a luat locul Reginei Telenovelelor.


Asa cum era de asteptat, cele mai de succes telenovele ale tuturor timpurilor beneficiaza, la fel ca marile pelicule, de remake-uri. Noile variante vin cu o imagine mai buna, mici modificari de poveste si actori in voga, care prind mai bine la publicul tanar.

Este cazul si telenovelei "Marimar", in care Thalia a jucat rolul principal in anul 1994. Considerata insa de unii invechita si chiar slaba din punct de vedere actoricesc, marea diva a serialelor hispanice a fost inlocuita in "Corazon Indomable" (noua varianta) de o noua stea: Ana Brenda Contreras.

Cu o cariera plina de potential, tanara a reprezentat o decizie controversata, inca purtandu-se discutii legate de calitatea prestatiei ei: in timp ce multi ii raman inca fideli Thaliei si cred ca nimeni alta nu poate juca mai bine decat rolul lui Marimar, altii spun ca vedeta e invechita si ca Ana Brenda este mai naturala si mai credibila.

La capitolul frumusete, situatia este la fel de tensionata, fiecare dintre actrite fiind aparata de propriul grup de fani. Ai mai jos poze cu fiecare in parte. Ramane sa ne spui ce alegi :)

THALIA


ANA BRENDA CONTRERAS


Tu ce crezi? Cine e mai potrivita pentru rol, Thalia sau Ana Brenda Contreras? Care iti place mai mult?

FOTO: novelasyseries.univision.com

  • Noua Thalia? Cum arata actrita care i-a luat locul in celebra telenovela Marimar
Modifică setările cookies