Ea este noua Thylane Blondeau. Cat de dragalasa este micuta desemnata oficial ,,cea mai frumoasa fetita din lume"


Anastasia Knyazeva este noua ,,cea mai frumoasa fetita din lume", calcand pe urmele celebrei Thylane Blondeau. Micuta are doar 6 ani si a reusit sa o detroneze atat pe Thylane cat si pe Kristina Pimenova, unele deintre cele mai cunoscute modele din lume, inca de la varste fragede.


Thylane avea 4 ani cand a pasit pe podium, Kristina si-a primit titlul la 9, iar Anastasia la 6 ani. Micuta rusoaica este urmarita zilnic de peste 500 000 de followeri care nu ii scapa din vedere niciuna dintre fotografii.

Anastasia a inceput sa stranga proprii sai fani inca de cand avea 4 ani si mama ei a decis sa ii creeze un cont personal de socializare. 
 


Desigur ca exista si voci care spun ca fetita are o varsta prea frageda pentru a se afla atat de mult in centrul atentiei si pentru a aparea in paginile marilor publicatii internationale.


 

Очередной шедевр от любимой ???? @natalaina

A post shared by Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) on
Fiica fotbalistului Patrick Blondeau si a creatoarei de moda Véronikai Loubry a starnit atunci o adevarata dezbatere internationala, in copilarie, ipostazele in care a fost pozata fiind considerate neadecvate varstei. Mama sa a reactionat atunci si a postat pe pagina de socializare a fetei un mesaj prin care invinuia „persoanele rau intentionate”, care au atras atentia asupra lui Thylane. 

related posts

Modifică setările cookies