Ea este o vedeta internationala, dar mama ei vinde placinte pe strada. Ce s-a aflat despre una dintre cele mai sexy celebritati


Natalia Vodiavona este unul dintre cele mai apreciate si bine platite modele internationale. Desi este milionara si duce o viata de lux, mama sa inca vinde placinte pe strazile din Rusia. Dar nu o face neaparat pentru bani, ci pentru ca are un principiu in care crede cu tarie: fiecare poate reusi pe cont propriu!


Natalia Vodianova are 33 de ani si a fost descoperita la varsta de 17 ani, pe cand isi ajuta mama intr-o piata dintr-un oras rusesc. Din acel moment viata ei s-a schimbat radical: a devenit un model cunoscut si a schimbat traiul modest din Rusia cu o viata plina de lux. In ciuda noului statut, mama ei are aceeasi ocupatie. Nu pentru ca nu ar avea bani, ci pentru ca acesta este stilul ei de viata:

"Eu si celelalte fiice ale mele vrem sa demonstram ca putem sa ne realizam si pe cont propriu", a explicat Larisa, mama Nataliei Vodianova. Larisa a spus ca Natalia ii intelege perfect dorinta de a lucra in continuare.

"Mama mea este o sursa de inspiratie pentru mine: si-a trait viata urmandu-si inima, in ciuda indemnurilor de a "face ceea ce trebuie", a povestit Natalia in revista You. Pentru a-si ajuta familia din punct de vedere financiar. Inainte de a fi descoperita de un agent, Natalia vindea fructe intr-o piata. 

Din 2001, Natalia nu a mai avut niciun motiv sa isi faca griji pentru ziua de maine: s-a casatorit cu un aristocat englez, caruia i-a daruit 3 copii. S-au despartit in 2011, insa si-a gasit un alt partener la fel de bogat: Antoine Arnault, CEO al brandului de lux Berluti. Cei doi au impreuna un baiat.

FULLSCREEN
Ea este o vedeta internationala, dar mama ei vinde placinte pe strada. Ce s-a aflat despre una dintre cele mai sexy celebritati
  • /

related posts