Ea este posesoarea celui mai popular posterior de pe Instagram. Cum arata fundul care o poate detrona pe Kim Kardashian


Are doar 20 de ani si desi nu canta, nu joaca in filme si nu defileaza pe catwalk, este o adevarata vedeta pe Instagram.


Este vorba despre tanara Jen Selter care, de la infiintarea contului ei de Instagram, in martie 2012 si pana in prezent a strans peste 2 milioane de fani.

Ca sa va faceti o idee despre faima ei, superstarul mondial Lady Gaga are 2,8 milioane de fani pe Instagram, in timp ce Britney Spears are putin peste 2,3 milioane.

Tanara in varsta de 20 de ani, originara din New York, a inceput sa posteze inca din liceu imagini cu posteriorul ei in colanti mulati si, in curand, a devenit atat de celebra incat a decis sa renunte la liceu.

Avand in vedere ca este deja imaginea unui brand de suplimente nutritive si a unui de apa si ca, spune ea "castig mult mai multi bani decat ar castiga un absolvent de facultate", s-ar parea ca ideea cu abandonarea scolii n-a fost una atat de rea in cele din urma.

Intrebata in timpul unei emisiuni TV cum si-a obtinut faimosul fund, Jen a spus "Este 100% natural. O iau ca pe un compliment atunci cand oamenii spun ca am implanturi...dar totul e natural. Inainte eram foarte slaba si nu puteam sa ma ingras. Asa ca am inceput sa fac muschi si sa-mi formez fundul".

Fitness guru-ul a recunoscut ca obisnuia sa se antreneze de 4-5 ori pe saptamana cate 3 ore pe zi, dar ca acum este mult mai ocupata si ca merge la sala doar 1 ora pe zi, 4-5 zile pe saptamana.

Jen a mai spus ca de cand a ajuns in presa si la TV este recunoscuta oriunde merge si ca nu mai frecventeaza salile de fitness publice pentru ca toata lumea se uita insistent la ea, ceea ce o deranjeaza.

Ce parere ai despre corpul si posteriorul ei? Iti place cum arata sau nu?

related posts