Ea este prima femeie care a purtat un hijab in Playboy. Cum arata imaginea publicata in revista


Pentru prima data, o tanara musulmana a aparut in Playboy, purtand hijab. Noor Tagouri este tanara in varsta de 22 de ani care a pozat purtand val, avand ulterior parte de o multime de laude, dar si de critici.


Iepurasii si fotografiile...indraznete au lipsit, insa, pentru ca Tagouri a pozat imbracata, ceea ce a fost cu adevarat important la aparitia sa fiind mesajul pe care tanara jurnalista il transmite.

Fotografia ei a fost inclusa la sectiunea "The Renegades Issue", unde sunt prezentate persoane care devin un exemplu prin pasiunea pe care o au atunci cand vor sa faca exact ceea ce le place, fara restrictii sociale.


Tagouri, are peste 100.000 de prieteni pe retelele de socializare si vrea sa devina prima jurnalista cu "hijab" din televiziunea americana.

 

mood. ???? •• ????: @gokateshoot •• MUA: @saraaboo

A photo posted by Noor Tagouri (@ntagouri) onAparitia lui Noor in noua versiune Playboy a fost salutata de multi ca un progres, in timp ce altii au criticat-o deschis pe tanara.

Se pare ca exista publicatii care nu au fost de acord cu aparitia ei in Playboy, afirmand ca revista ramane una pornografica, desi Tagouri este complet imbracata.

related posts

Modifică setările cookies