Ea e femeia cu cel mai frumos chip din lume. Cum arata Miss Filipine, castigatoarea titlului Miss World 2013


Megan Young, Miss Filipine, a castigat titlul de Miss World 2013, in competitia care a avut loc sambata, pe insula indoneziana Bali.


Megan Young, care s-a nascut in Statele Unite ale Americii, a parasit aceasta tara la varsta de 10 ani si s-a mutat in Filipine. In prezent studiaza cinematografia si, inca de la varsta de 15 ani, a avut aparitii in filme, show-uri de televiziune si a fost prezentator al unor programe TV. Visul sau este sa treaca in spatele camerei de filmat si sa devina regizor.

Se descrie ca fiind "o persoana ambitioasa", fiind pasionata de jocurile video si de aventurile celebrului vrajitor Harry Potter, potrivit site-ului oficial al competitiei Miss World.

La primirea coroanei, Megan Young a izbucnit in lacrimi, potrivit Mediafax: "Intotdeauna am spus ca voi ramane eu insami, insa dupa ce am devenit Miss World este o nebunie sa ma aud spunand asta", a declarat imediat dupa ce a fost desemnata Miss World 2013, neputand sa isi duca la bun sfarsit fraza.

Pe locul al doilea in comepetitia Miss World 2013 s-a situat Miss Franta, Marine Lorphelin, iar pozitia a treia a fost ocupata de Miss Ghana, Carranzar Naa Okailey Shooter.

Cele zece tari care au intrat in finala Miss World 2013 au fost: Filipine, Brazilia, Australia, Franta, Nepal, Marea Britanie, Indonezia, Spania, Jamaica si Ghana. Romania a fost reprezentata in competitia Miss World 2013 de Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, din Braila, in timp ce Republica Moldova a avut-o ca reprezentanta pe Valeria Tsurkan, in varsta de 18 ani, conform site-ului oficial al concursului.

In 2012, concursul Miss World a fost castigat de reprezentanta Chinei, Yu Wenxia.

Ce parere ai despre castigatoarea titlului de Miss World? Iti place? A meritat coroana?

  • Ea e femeia cu cel mai frumos chip din lume. Cum arata Miss Filipine, castigatoarea titlului Miss World 2013

related posts

Modifică setările cookies