Ea, frumoasa ca o zana. El, foarte bogat, dar deloc atractiv. De ce atrag privirea de fiecare data cand ies in public


El este unul dintre cei mai bogati oameni de la Hollywood si este responsabil de lansarea unora dintre cele mai bune filme din ultimii ani. Ea este un designer de succes si co-fondatoarea unui brand de lux indragit de toate vedetele.


Harvey Weinstein si Georgina Chapman atrag atentia de fiecare data cand ies impreuna in public. Motivul? Ea este frumoasa precum o zana, iar el extrem de bogat si destul de neatragator. Impreuna, formeaza unul dintre cele mai de succes cupluri din Cetatea Filmului, drept dovada stand averile lor considerabile si succesul pe care il au in afaceri.

Georgina Chapman este designer si co-fondatoare a brandului Marchesa. Impreuna cu partenera ei, imbraca in rochii superbe si diafane cele mai cool vedete de la Hollywood. Tinutele ei pasesc pe covorul rosu al premiilor Oscar, BAFTA, al Globurilor de Aur si al Cannes-ului. In plus, vinde linii de bijuterii si decoratiuni care valoreaza zeci de mii de dolari.

De cealalta parte, Harvey Weinstein este omul despre care se spune ca "face jocurile" la Hollywood, el fiind responsabil de finantarea unora dintre cele mai mari filme produse in L.A. A castigat un Oscar pentru Shakespeare in Love si detine 7 premii Tony pentru punerea in scena a unor piese si musical-uri de succes. The Producers, Billy Elliot si August: Osage County sunt doar cateva dintre ele. 

Se spune ca Judi Dench si-a tatuat numele lui pe posterior in semn de multumire ca i-a relansat cariera, in timp ce Meryl Streep l-a facut "Dumnezeul filmelor". Si aproape ca asa este, avand in vedere ca "The Weinstein Company" produce zeci de filme anual. 

Desi nu par sa se potriveasca deloc din punct de vedere fizic, din anul 2007, Georgina si Harvey formeaza un cuplu stabil si au impreuna doi copii, pe care ii cresc impreuna. Cand apar brat la brat la evenimentele mondene, toti vor s aii imortalizeze, iar iesirile la plaja sau simplele plimbari sunt adevarate delicii pentru paparazzi. 

Iata imagini:

FULLSCREEN
Ea, frumoasa ca o zana. El, foarte bogat, dar deloc atragator. De ce atrag privirea de fiecare data cand ies in public
  • /

related posts