Katie Holmes inlocuita. Vezi cum arata actrita pe care scientologii o considera perfecta pentru Tom


O actrita latino, scientoloaga convinsa, care si-a dat intalniri cu Tom Cruise in trecut, se pare ca este perechea potrivita pentru actorul de 50 de ani.


Daca Tom decide sa se casatoreasca a patra oara, expertii in scientologie afirma ca sotia lui va fi cu siguranta una dintre membrele dedicate ale Bisericii.

“Urmatoarea nunta a lui Tom va fi in interiorul Bisericii”, a declarat expert in scientologie Margery Wakefield pentru publicatia National Enquirer.

Numele care a fost vehiculat intens in ultimele zile este Yolanda Pecoraro, o actrita de origine latina si scientoloaga convinsa.

`

Se pare ca ambii parinti ai Yolandei au fost membrii ai Bisericii si ca ea a urmat cursuri de sceintologie inca din adolescenta.

Intr-o biografie neautorizata a lui Tom Cruise, scriitorul Andrew Morton povesteste ca cei doi s-au intalnit in 2004, cu ocazia deschiderii unui centru scientologic in Spania si ca Tom s-ar fi indragostit pe loc de frumoasa bruneta.

Yolanda a declarat recent pentru National Enquirer: “Da, l-am cunoscut si inca il cunosc pe Tom Cruise. Nu, nu sunt nici casatorita, nici logodita”.

O susa din interiorul Bisericii a declarant ca scientologii vor face tot posibilul sa diminueze publicitatea negative pe care a atras-o divortul lui Tom Cruise de Katie Holmes. 

“Vor sa arate ca Tom si-a revenit repede si ca noua lui sotie este frumoasa si credincioasa Scientologiei. Daca scientologii decid sa o faca pe Yolanda urmatoarea sotie a lui Tom, cu siguranta vor dori ca ea sa aiba un copil curand.”

Vezi mai multe imagini cu Yolanda in GALERIA FOTO!

Ce parere ai despre implicarea Scientologiei in viata lui Tom? Crezi ca o urmatoare casnicie va dura mai mult?

related posts

Modifică setările cookies