Ea printesa, el zmeul din poveste. Cum arata iubitul acestei vedete cu trup perfect


De cateva zile, acest cuplu face furori pe plajele din Miami. M-ai intai s-au dat in spectacol in fata paparazzilor, purtandu-se ca si cum intreaga plaja ar fi numai a lor si nu s-au jenat sa isi manifeste fizic iubirea.


Acum, Laura Cremaschi si Andrea Perone defileaza in continuare ca doi porumbei in fata paparazzilor. Aflati in vacanta la Miami, cei doi au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a fi remarcati. S-au purtat pe plaja si in apa ca si cum ar fi fost singuri in camera de hotel, iar Laura s-a manifestat ca si cum ar fi fost la o sedinta foto Victoria's Secret.

Fosta castigatoare a unui popular concurs de frumusete in Italia, Laura isi castiga existenta ca model si cucerind barbati celebri si cu bani. Este si cazul actualului sau iubit, Andrea Perone, un italian cunoscut in cercurile mondene italiene si mare amator de femei frumoase.

Andrea a devenit cunoscut dupa ce s-a cuplat cu mai multe femei frumoase si celebre din Italia, iar apoi a dat detalii in presa despre ce se intampla in intimitatea lor.

Vezi mai multe imagini cu cei doi in galeria foto.

related posts

Modifică setările cookies