Ed Sheeran, decizie controversata dupa ce fanii l-au criticat pentru aparitia din Game of Thrones. Ce a facut artistul


Aparitia din Game of Thrones a lui Ed Sheeran nu i-a lasat indiferenti nici pe fanii serialului, dar nici pe cei ai artistului. Acestia s-au impartit in doua tabere: cei care au fost incantati de aparitia surpriza si cei care au nu au vazut rostul aparitiei lui in serial.


In primul episod din sezonul al saptelea al Game of Thrones, Ed Sheeran a avut o aparitie "cameo": a interpretat rolul unui soldat din armata familiei Lanister. Acesta interpreta un cantec in momentul in care a fost descoperit de Arya Stark.

Aparitia a fost aprig comentatat de fanii serialului, care, in general, l-au ironzat pe indragitul cantaret britanic pentru rolul sau. Astfel Twitterul "a luat foc", iar internetul s-a umplt de meme-uri pe seama artistului.

Reactia lui Ed Sheeran? Si-a inchis contul de Twitter, lasandu-i pe fanii sai muti de uimire. Cantaretul a si-a motivat decizia spunand ca zilele acestea nu citeste nimic altceva in afara de Harry Potter :) 

Nu este prima oara cand Ed Sheeran si-a sters contul de Twitter, asa ca probabil isi va relua activitatea in curand. Vezi mai jos cele mai tari meme-uri cu artistul:
 


 

???????? #gameofthrones #edsheeran #winterishere #GoTseason7 #jonsnow #aryastark #sansastark #tyrionlannister #cersielannister #eurongreyjoy #kingslanding

O postare distribuită de Game of Thrones Memes (@game.of.thrones.memes) pe

 

Far greater achievement than a Grammy ????

O postare distribuită de Game Of Thrones trash™ (@gaemofthrones) pe

 

⚔️???????? ____________________________ #gameofthrones #edsheeran #ridiculous #got7

O postare distribuită de ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀???? (@katiiiemiller) pe

related posts