Edward Aninaru, fotograful Innei: Coperta noului album este cel mai mare proiect la care am lucrat  VIDEO


Edward Aninaru este fotograful Innei si se poate lauda cu numeroase sedinte foto iesite din comun. Cantareata este deschisa la orice propunere, iar rezultatele sunt spectaculoase. Despre cea mai recenta sedinta foto - cea pentru noul album al Innei, Edward ne-a dezvaluit ca este cel mai mare proiect la care a lucrat vreodata.


Edward Aninaru este unul dintre fotografii preferati ai vedetelor autohtone. A lucrat cu Antonia, Andreea Banica, Andra, Iris, Alexandra Ungureanu, Claudette, Alex Velea, Simplu, Horia Brenciu si multi altii.

Cat despre colaborarea cu Inna, el este fotograful ei exclusiv si se simte fericit ca au o colaborare buna: "Sunt foarte fericit ca am o persoana care este deschisa la chestii de acest gen si intr-adevar simt ca vibreaza"

Sedintele foto ale Innei sunt rezultatul muncii unei echipe intregi: "Toata echipa isi pune mintea la bataie pentru treburi de felul asta, incercam sa iesim din rutina obisnuita a sedintelor foto si sa facem niste chestii putin mai altfel".

Cea mai spectaculoasa sedinta foto pe care a realizat-o pentru Inna este cea pentru noul ei album, "I am the club rocker": "A fost ceva fabulos, a fost o adevarata demonstratie de forte, de echipamente si de oameni. La putine videoclipuri am vazut asa ceva".

Sedinta a fost realizata in studiourile MediaPro, a implicat pentru 50 de oameni, iar banii investiti au fost si ei pe masura: 15.000 mii de euro!

FULLSCREEN
Edward Aninaru, fotograful Innei: Coperta noului album este cel mai mare proiect la care am lucrat - ca demonstratie de forta, oameni si echipamente VIDEO
  • /

related posts