Efect ciudat al coronavirusului. Macacii din Thailanda au luat-o razna pe străzi!


Pandemia cu coronavirus a afectat și turismul din Thailanda, iar lipsa vizitatorilor din orașul istoric Lopburi a stârnit o „revoltă” nemaiîntâlnită a maimuțelor, în căutarea de mâncare.


De obicei, miile de macaci stau liniștiți în zona unui templu care datează din secolul al XIII-lea, iar turiștii se ocupă de hrana acestora, oferindu-le fel de fel de produse.

VEZI ȘI

Există chiar și un festival renumit, Monkey Buffet, în care oamenii construiesc adevărate „castele” de fructe și legume pentru aceste primate.

E o distracție care lipsește însă în această perioadă de criză la nivel global cauzată de coronavirus. Așa cum se întâmplă peste tot în lume, Thailanda a fost golită de turiști, astfel că nu mai are cine să se îngrijească de ospățul macacilor.

Posted by Sasaluk Rattanachai on Tuesday, 10 March 2020

Ca urmare, nevoite să se descurce singure, maimuțele au ieșit în masă pe străzile orașului, scenele filmate de localnici părând desprinse dintr-un film de ficțiune. După cum se poate vedea, macacii aleargă bezmetici în toate direcțiile (printre mașini sau motociclete) și se cațără pe clădiri în căutarea celui mai mic semn de hrană.

Posted by Sasaluk Rattanachai on Tuesday, 10 March 2020

related posts

Modifică setările cookies