El a facut senzatie in filmul "Footloose", dar la plaja a fost complet eclipsat de iubita lui braziliana. Cum a aratat blonda care a innebunit barbatii


Kenny Wormald este un actor si dansator american, in varsta de 29 de ani, care a devenit celebru cu rolul din remake-ul "Footloose" (2001).


Pana sa cunoasca faima la Hollywood, Kenny s-a remarcat ca un excelent dansator. Tanarul a castigat, de altfel, in 2002 medalia de aur la Campionatul International de Dans desfasurat in Germania cu un numar de step.

Kenny a dansat in videoclipuri pentru Madonna, Mariah Carey, Chris Brown, Christina Aguilera, Nelly Furtado si multi altii si i-a acompanait ca dansator in turneu pe Justin Timberlake si The Pussycat Dolls.

Dupa o serie de roluri minore, Kenny a obtinut in 2011 rolul carierei lui, in filmul "Footloose", un remake al peliculei clasice din 1984, cu acelasi nume.

Actorul a fost suprins ieri de paparazzi pe o plaja din Miami Beach, Florida, unde a iesit sa se relaxeze alaturi de iubita lui. Desi dintre ei doi el este cel care se bucura de faima, toti ochii au fost indreptati catre superba lui partenera. Tanara cu un fizic impecabil se numeste Danielly Silva si este un fotomodel brazilian.

Danielly a purtat un costum deux-piece cu un sutien roz si bikini negri, care i-a scos in evidenta picioarele lungi, abdomenul tonifiat, dar si decolteul sexy. Sanii perfecti ai modelului par sa indice lucrarea unui chirurg plastician foarte dibace, dar iubitul ei nu pare deloc deranjat de acest amanunt.

Ce parere ai despre acest cuplu? Ti se par potriviti sau nu cei doi?

related posts

Modifică setările cookies