El are 66 de ani, ea 33. Cum arata si cat este de frumoasa Alejandra Silva, iubita actorului Richard Gere


Este cu 33 de ani mai mica decat el si ar putea sa-i fie fiica. Diferenta de varsta nu l-a impiedicat insa pe Richard Gere sa o cucereasca pe Alejandra Silva, frumoasa lui iubita.


Desi pana acum au incercat sa fie discreti in privinta relatiei lor si s-au ferit sa fie surprinsi impreuna in locuri publice, in urma cu putin timp, Richard Gere si Alejandra Silva au decis sa nu se mai ascunda.

Astfel, ei si-au facut debutul in calitate de cuplu la premiera din Madrid a filmului "Time Out Of Mind". Satui sa se fereasca, cei doi indragostiti s-au tinut in brate pe covorul rosu, s-au lasat pozati de presa in acest cadru oficial si mai apoi le-au permis paparazzilor sa-i surprinda si pe strazile din oras.

Alejandra este o personalitate cunoscuta in lumea mondena spaniola, ea perticipand adesea la evenimente si aparand constant in rubricile chic ale publicatiilor mondene. Desi i-ar putea fi fiica, ea l-a cucerit pe Richard Gere la inceputul acestui an si e nedespartita de el inca din luna iunie.

Starul din "Pretty Woman" este plin proces de divort de cea de-a doua sotie, Carey Lowell, cu care a fost casatorit timp de 12 ani, dupa ce s-a despartit de Cindy Crawford.

La randul ei, Alejandra a mai fost casatorita si are un baietel pe nume Albert.

FULLSCREEN
El are 66 de ani, ea 32. Cum arata si cat este de frumoasa Alejandra Silva, iubita actorului Richard Gere
  • /

related posts

Modifică setările cookies