El are abdomen cu patratele si e unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, dar cum arata partenera sa? Sotia lui Mark Wahlberg, corp spectaculos dupa 4 nasteri


Mark Wahlberg este intr-o forma fizica perfecta si a demonstrat asta la cea mai recenta aparitie a sa la plaja. Actorul cu trup impresionant a fost urmarit de paparazzi pas cu pas pe plajele din Barbados, acolo unde a petrecut impreuna cu sotia sa si doi dintre cei patru copii.


Insa nu numai Mark Wahlberg a atras atentia paparazzilor. Si sotia sa, Rhea Durham, a impresionat cu silueta sa: dupa 4 nasteri, aceasta se mandreste cu un abdomen perfect...chiar daca nu are patratele, ca cel al lui Mark :)

Rhea are o frumusete naturala aparte si desi nu are un bust prea generos, nu a apelat la operatii estetice. In varsta de 36 de ani, Rhea Durham este un fost model si are in palmares doua defilari in cadrul celebrului Victoria's Secret Fashion Show.

Desi sunt impreuna din 2001, Rhea si Mark Wahlberg s-au purtat la plaja ca doi indragostiti, care de abia s-au cunoscut. S-au sarutat si au fost surprinsi in mai multe ipostaze tandre.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae iesit din comun, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", in 1997.

Mark Wahlberg a mai putut fi vazut in "Planeta maimutelor", "Jaf in stil italian", "Lunetistul", "Max Payne". Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul "Cartita/ The Departed", lansat in 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent si in pelicula "The Fighter", in care a jucat alaturi de Christian Bale si Melissa Leo.

FULLSCREEN
El are abdomen cu patratele si e unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, dar cum arata partenera sa? Sotia lui Mark Wahlberg, corp spectaculos dupa 4 nasteri
  • /

related posts

Modifică setările cookies