El e cunoscut in toata lumea, insa putini ii stiu iubita. Cum arata Xisca, femeia care l-a cucerit pe Rafael Nadal


In mod normal, sta departe de ochii curiosi ai jurnalistilor si fotografilor. Recent insa, Xisca nu a mai putut sa se ascunda de obiectivele prompte.


"Rafa si Xisca sunt foarte timizi si sunt doar niste oameni simpli, care traiesc normal. Nu sunt interesati de celebritate", spunea un prieten apropiat al celor doi in urma cu ceva timp. Chiar si asa, cand apar undeva impreuna, ei nu pot sa treaca neobservati.

Pentru a-si sustine partenerul la Turneul de la Brisbane, Xisca s-a asezat in zona apropiatilor si echipei lui, si a fost surprinsa analizand loviturile sportivului si ramanand calma de-a lungul meciului sau.

Cunoscut de toata lumea si obisnuit cu celebritatea, Rafael Nadal se afiseaza in public fara teama de a fi fotografiat in ipostaze nepotrivite sau riscante pentru cariera lui, insa iubita lui nu este nici pe departe obisnuita cu acest rol. Totusi, tanara a parut sa nu fie deranjata de atentia primita de la angajatii publicatiilor mondene.

Rafael Nadal si Xisca Perello sunt impreuna de mai bine de 10 ani, iar sportivul sustine ca succesul lui se datoreaza in mare parte mamei si iubitei lui. Cei doi s-au cunoscut in Palma de Mallorca si au preferat sa-si tina relatia cat mai departe cu putinta de presa mondena.


FULLSCREEN
El e cunoscut in toata lumea, insa putini ii stiu iubita. Cum arata Xisca, femeia care l-a cucerit pe Rafael Nadal
  • /


related posts