El e sex-simbol, ea obeza. Vezi cum arata sotia cuceritorului Pierce Brosnan in costum de baie


Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood nu are alaturi o femeie supla, cu dimensiuni de fotomodel asa cum se obisnuieste in lumea fascinanta a actorilor, insa se bucura din plin de momentele petrecute alaturi de sotia lui.


Pierce Brosnan si sotia sa, Keely Shaye Smith, si-au petrecut weekend-ul in Hawaii, locul in care cei doi sunt proprietarii unei locuinte de vacanta. Avand in vedere ca a fost vorba de un weekend prelungit, caci 1 Septembrie este considerata Ziua Muncii, sarbatoare nationala pentru americani, cuplul a decis sa se relaxeze la malul marii.

Actorul si sotia lui au fost surprinsi de paparazzi in timp ce profitau de razele calde ale soarelui, fiecare avand activitati total diferite. Pierce Brosnan parea ca se ocupa de afacerile sale, de vreme ce mai mereu a fost surprins vorbind la telefon, insa sotia lui nu a uitat de ce a venit in Hawaii si s-a bucurat de valurile racoroase ale marii, fiind fotografiata frecvent in timp ce inota.

Daca actorul a preferat sa se plimbe pe malul marii imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti cu imprimeuri vesele si o camasa alba descheiata la primii nasturi, sotia sa care nu este posesoarea unor forme de invidiat, ci dimpotriva are un corp voluptos, a optat pentru un costum de baie negru, format din doua piese, care ii evidentia kilogramele in plus si colaceii de grasime din jurul abdomenului.

Cei doi au fost surprinsi tot mai des impreuna, semn ca incearca sa depaseasca ca o familie evenimentul tragic din viata lor, cand in luna iunie fiica actorului in varsta de 42 de ani si-a pierdut viata dupa o suferinta crancena de ani de zile provocata de o boala necrutatoare, cancerul ovarian.
 

FULLSCREEN
El sex-simbol, ea obeza. Vezi cum arata sotia cuceritorului Pierce Brosnan in costum de baie.
  • /

related posts