El este cel mai cool pensionar. Si-a implinit visul de a deveni model la 60 de ani. Vezi cum arata la bustul gol


Dupa ce a lucrat ca manager timp de 20 de ani si inca 10 ani in publicitate, un francez s-a hotarat sa isi implineasca visul de a deveni model dupa ce s-a pesionat. 


Philippe Dumas nu si-a abandonat niciodata visul de a lura in industria modei. La 60 de ani, barbatul a postat o fotografie cu el pe o retea de socializare cu descrierea:  “Sunt pensionat, dar inca nu m-am retras. Fac o ultima incercare de a-mi implini visul de a deveni model. Am vreo sansa?”. Barbatul nu se astepta sa devina un subiect viral si sa se bucure de asa un mare succes, astfel incat sa ajunga sa primeasca oferte de colaborare de la agentii renumite in industria modei. 
Philippe acorda foarte mult timp aspectului sau fizic: “merg la sala de 5 ori pe saptamana, ridic greutati pentru a-mi lucra muschii, fac exercitii cardio pentru inima si balet pentru a ma distra si pentru a avea o postura buna”.

In ceea ce priveste moda, Philippe ne sfatuieste sa nu aruncam niciodata hainele vechi: “nu ar trebui sa uitam faptul ca moda este ciclica si isi ia mereu ideile din trecut. Nu arunca niciodata hainele pentru ca vor reveni in trend”.
In prezent, Philippe Dumas se poate lauda cu faptul ca a colaborat cu branduri precum Chanel si Dior.related posts