El este celebru in toata lumea, dar putini o stiu pe ea. Cum arata sotia discreta a lui Sean Paul. Ce anunt au facut


Sean Paul si Jodi Stewart sunt casatoriti din anul 2012. In vara lui 2016, cei doi au anuntat ca urmeaza sa devina parinti pentru prima oara.


Sean Paul Ryan Francis Henriques a cunoscut-o pe prezentatoarea TV Jodi Stewart in anul 2002. Cei doi au avut o relatie frumoasa inainte sa faca marele pas si sa o ceara de sotie. La numai cativa ani de la mariaj, cei doi au anuntat ca vor deveni parinti.

"In luna februarie se va naste un nou solist!", au scris Sean si Josi pe retelele de socializare, confirmand astfel zvonurile care aparusera in jurul relatiei lor. 

Dincolo de reusita pe plan personal, 2017 se anunta un an perfect si din punct de vedere profesional pentru artist. Sean Paul a dezvaluit ca a semnat un contract cu o casa de productie cunoscuta in State si ca urmeaza sa lanseze un album dancehall autentic. 

"Stilul dancehall a revenit in 2016, insa cu influente hip-hop, trap si Afrobeat. Ceea ce e OK, dar nu e ce se asculta si se canta in Jamaica. Vreau sa fac un album ca la mama lui, care sa ajunga in topuri", a spus solistul.

FULLSCREEN
El este celebru in toata lumea, dar putini o stiu pe ea. Cum arata sotia discreta a lui Sean Paul. Ce anunt au facut
  • /

related posts