El este extrem de faimos, ea incredibil de frumoasa. Cum arata Bianca, fiica lui Jean-Claude Van Damme


Este cunoscut in intreaga lume datorita zecilor de filme de actiune in care a jucat, dar si datorita abilitatii inedite de a face un spagat perfect. In plus, el ar putea sa se laude si cu alte reusite, care nu au legatura cu viata profesionala.


Actorul are trei copii superbi, doi baieti si o fata, toti trei fiind adesea vanati de paparazzi din cauza faptului ca au un tata celebru. De departe cea mai mediatizata este insa Bianca Van Varenberg, cunoscuta si sub numele de Bianca Bree.

In varsta de 22 de ani, Bianca este fiica lui Jean-Claude si a lui Gladys Portugues. Cu aspiratii de a deveni actrita, ea a aparut deja in filme precum The Shepherd: Border Patrol, Assassination Games, Six Bullets si Full Love.

De-a lungul scurtei ei cariere, Bianca a jucat chiar alaturi de tatal ei, experienta care a ajutat-o sa devina la fel de remarcata ca fratele ei, Kristopher, care a aparut la randul lui intr-o pelicula, impreuna cu parintele lor.

Cei doi mai au un frate vitreg pe nume Nicholas, in varsta de 18 ani, care este fructul iubirii dintre Jean-Claude si Darcy LaPier.

Ce parere ai despre Bianca Bree, fiica actorului? Seamana cu el, ti se pare ca este frumoasa?

related posts

Modifică setările cookies