El este iubitul secret al Ramonei Gabor din Dubai. Cum arata cel care ii ofera cele mai luxoase cadouri


Ramona Gabor profita din plin de toate oportunitatile care se ivesc in viata ei si arata ca nu ii displace luxul din Dubai.


Au trecut vremurile in care Ramona Gabor isi petrecea zilele in orasul natal sau ulterior, in Bucuresti. Odata cu plecarea in Dubai, viata i s-a schimbat radical, iar bruneta a simtit pe propria piele diferenta intre viata modesta din Romania si cea luxoasa din lumea araba.

Obisnuita sa dezvaluie prietenilor virtuali evenimentele si momentele pe care le considera importante, Ramona posteaza constant fotografii pe Facebook, care starnesc invidia aspirantelor la o viata fara grija, dar cu bani.

Bruneta duce o viata de printesa in Dubai, iar acest nou stil se datoreaza atat contractelor de modelling pe care le primeste de la marile brand-uri sau televiziuni locale, dar si unei persoane speciale din viata ei, care o iubeste si ii demonstreaza acest lucru cu fiecare ocazie.

 

 

Ramona a avut curajul sa arate o poza cu iubitul ei din Dubai, despre care multi au tot citit, dar putini au stiut cum arata. Tanarul este cel care stie s ao faca mereu fericita, asa cum insasi romanca recunoaste, si este jumatatea pe care o cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun, din Emirate.

Daca se potrivesc cei doi sau nu, ramane sa ne spui tu. Ce parere ai despre cuplul fericit?

related posts

Modifică setările cookies