El este rasfatatul familiei Jonas. Cum arata Frankie, fratele celebrilor Nick, Joe si Kevin


Nick, Joe si Kevin Jonas sunt cei trei frati care au devenit cunoscuti in intreaga lume datorita succesului pe care il au cu trupa Jonas Brothers, dar si cu proiectele Disney.Cei trei frati celebri nu sunt singurii copii ai familie Jonas, ei avand si un frate mai mic, pe Frankie care a implinit zilele trecute 13 ani.


Asa cum era de asteptat, Frankie nu a stat departe de lumea showbiz-ului, debutand in 2009, cu rolul pentru un film animat japonez, Ponyo, unde i-a imprumutat vocea unuia dintre personaje. Din distributie a facut parte si Noah Cyrus, sora mai mica a lui Miley Cyrus.


A urmat o serie de aparitii in serialul TV al fratilor sai, Jonas L.A., pentru care a primit o nominalizare la Teen Choice Awards, iar un an mai tarziu a aparut in primul sau film, Camp Rock 2: The Final Jam.Acum cateva luni, Frankie Jonas a implinit 13 ani, ocazie cu care tatal sau, Kevin Jonas Sr. a postat un mesaj emotinant pe Twitter. "Imi este greu sa cred, dar Frankie a implinit 13 ani. E adolescent! Incredibil!".
 

 

FULLSCREEN
El este rasfatatul familiei Jonas. Cum arata Frankie, fratele celebrilor Nick, Joe si Kevin
  • /

related posts