El este unul dintre cei mai doriti barbati ai planetei. Cum arata insa sotia? Vezi imagini cu partenera din viata reala a lui James Bond


Desi nu arata perfect, Daniel Craig are o atitudine increzatoare, care l-a transformat intr-unul dintre cei mai doriti barbati ai planetei. Mai mult decat atat, de cand a devenit James Bond, popularitatea lui a crescut si mai tare, mai ales in randul doamnelor.


Desi se stiu o multime de lucruri despre viata lui profesionala si este adesea personaj principal al articolelor despre celebra serie cu spoini, cand vine vorba despre viata lui privata, Daniel Craig este un barbat discret.

Nu multi stiu, de pilda, ca este casatorit cu una dntre cele mai frumoase femei din Marea Britanie, actrita Rachel Weisz. Inainte de a forma un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni si au colaborat pentru filmul "Dream House". Fara sa dea insa o sansa amoroasa legaturii lor, si Daniel, si Rachel au avut alti parteneri.

Craig a fost casatorit cu actrita Fiona Loudon, cu care are si o fiica, Ella. Dupa divortul de mama primului lui copil, numele lui a mai fost asociat cu al actritei germane Heike Makatsch si al producatoarei Satsuki Mitchell. 

In anul 2011 insa, el a decis ca e pregatit sa-si lege destinul de al lui Rachel Weisz, si a facut-o intr-o ceremonie restransa la care au participat inclusiv fiica lui de 18 ani si baiatul de 5 ani pe care si actrita il avea dintr-o relatie anterioara cu Darren Aronofsky.

Daniel si Rachel sunt discreti cand vine vorba de viata lor privata si evita atentia excesiva a paparazzilor, insa au fost surprinsi in cateva ocazii impreuna. Iata cum arata partenera din viata reala a actualului James Bond: 

related posts

Modifică setările cookies