El este unul dintre cei mai iubiti tenori, dar putini o stiu pe ea. Cat de frumoasa este sotia lui Andrea Bocelli


Prin vocea lui calda si talentul innascut, Andrea Bocelli reuseste sa emotioneze milioane de oameni. Un mare iubitor de muzica si frumos, solistul in varsta de 57 de ani are o sotie superba.


Andrea Bocelli si Veronica Berti au avut o relatie de 12 ani inainte de a decide sa faca pasul cel mare si sa isi oficializeze legatura amroaosa printr-un mariaj. In 2014 insa, ei au organizat o ceremonie cocheta si si-au spus "da" in fata familiei si prietenilor chiar cu ocazia celei de-a doua aniversari a fiicei lor, Virginia.

Andrea si Veronica au impreuna o micuta, in timp ce tenorul mai are doi baieti dintr-o casnicie anterioara cu Enrica Cenzatti, de care a divortat in anul 2002. In acelasi an, a cunoscut-o pe Virginia, care i-a fost alaturi de atunci la bine si la greu.

La fel de indragostiti ca in prima zi, cei doi soti Bocelli au fost surprinsi in urma cu putin timp pe strazile din Los Angeles, dupa ce au luat pranzul impreuna la unul dintre restaurantele cu terasa ale orasului. Imbracata intr-o rochie galben-fosforescent, sotia tenorului a stralucit la propriu si a demonstrat inca o data cat este de frumoasa:

related posts

Modifică setările cookies