El este unul dintre cei mai ravniti artisti, dar ea? Cum arata logodnica celebrului Usher


Are 36 de ani si cu toate ca a trecut printr-o multime de intamplari problematice in viata personala, Usher a gasit puterea sa mearga mai departe, iar mai nou, s-a logodit.


Presa internationala a explodat cand s-a aflat ca eternul Casanova Usher a decis sa isi puna din nou pirostriile. Dupa ce a inselat-o pe Rozonda "Chilli" Thomas si dupa o casnicie esuata cu Tameka Foster, artistul si-a gasit sufletul pereche in Grace Miguel.

Femeia ii este partenera de afaceri si o buna prietena de foarte multi ani. Desi, initial, atat ea cat si starul au vrut sa tina secreta logodna, niciunul nu a putut ascunde inelul masiv pe care artistul i l-a daruit. Se spune ca Grace Miguel si Usher ar avea o relatie din 2009 si ca femeia, care ii este si manager, i-a fost alaturi in cele mai dificile momente ale vietii lui. 

"M-a ajutat sa depasesc unele dintre cele mai grele momente prin care am fost nevoit sa trec, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. E o persoana care e capabila sa ma inteleaga si sa ma sprijine. Ma intelege ca dansator si cantaret, dar si ca om de caritate, afacerist. Ma intelege ca om", spunea Usher despre Grace Miguel intr-un interviu acordat celor de la Billboard.

  • El este unul dintre cei mai ravniti artisti, dar ea? Cum arata logodnica celebrului Usher

related posts

Modifică setările cookies