Ele ar fi trebuit sa fie Serena van der Woodsen si Blair Waldorf. Au pierdut rolurile chiar inainte de filmari


Primul episod din serialul "Gossip Girl" a fost difuzat pe 19 septembrie 2007. Auditiile au inceput cu aproape un an inaintea acestui moment, iar primele variante de casting au fost complet diferite de ceea ce a ajuns sa se vada pe micile ecrane.


In prezent, nimeni nu si-ar putea inchipui ca rolurile lui Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald sau Chuck Bass ar fi putut fi jucate de altcineva in afara de Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford sau Ed Westwick.

Inainte ca proiectul sa ajunga pe micile ecrane insa, producatorii isi imaginau ca celebrele personaje ar fi putut fi aduse la viata de cu totul altcineva. Mai ales in privinta celor doua fashioniste din Upper East Side ei aveau idei clare si s-au straduit chiar sa-i convinga pe cei de la studioul CW sa le cheme la auditii.

Cine ar fi trebuit sa joace, in prima faza, rolurile Serenei van der Woodsen si al lui Blair Waldorf? Nimeni altele decat Ashley Olsen si Rumer Willis.

"Mi-au propus sa le chem pe ele la auditii. O iubesc pe Rumer si  cred ca s-a tarnsformat intr-o actrita fantastica, dar cred ca esenta serialului a constat fix in alegerea unor actrite care nu erau la fel de cunoscute. Ele s-au transformat pur si simplu in personajele lor si au facut o treaba grozava timp de sase ani. 

Regizorul a vorbit despre cat de buna i s-a parut Blake Lively pentru rolul Serenei si cat de asemanatoare era Leighton lui Blair. De fapt, aceasta din urma si-a dorit atat de mult sa joace rolul incat s-a vopsit bruneta pentru a se potrivi cat mai bine personajului, chiar daca ea este in realitate blonda. 

  • Ele ar fi trebuit sa fie Serena van der Woodsen si Blair Waldorf. Au pierdut rolurile chiar inainte de filmari

related posts

Modifică setările cookies