Ele sunt cele mai periculoase vedete! Nu vrei sa le cauti pe internet!


O firma americana a facut un studiu interesant si a stabilit care sunt cele mai periculoase vedete de pe internet. Nu, nu sunt violente, ci numele lor sunt folosite cel mai des pentru a directiona userii pe site-uri obscure, cu virusi cibernetici.


Daca nu vrei sa-ti virusezi calculatorul, ar trebui sa ai grija ce site-uri accesezi atunci cand cauti informatii despre vedetele preferate. Delincventii online si hackerii se folosesc de cele mai populare vedete pentru a distribui virusi si programe malware care ne pot infecta computerele. 

Reprezentantii McAfee au declarat: “Criminalii cibernetici continua sa folosească fascinatia consumatorilor pentru celebritati si sa-i conduca pe utilizatori pe site-uri care pot fi folosite pentru a instala programe malware, sau care pot fura informatii personale si chiar parole”.

Pe primul loc in acest top se afla Avril Lavigne, in ciuda faptului ca s-a retras din industria muzicala in 2014, atunci cand a anuntat ca sufera de boala Lyme. Abia anul acesta si-a reluat activitatea si a inceput sa lucreze la un nou album, dar viata ei a fost mereu invaluita in mister si s-a zvonit chiar ca a murit si a fost inlocuita de o sosie. Hackerii exploateaza acest subiect si profita de curiozitatea fanilor vedetei pentru a-i pacali cu informatii false sa acceseze materiale virusate.

Pe locul 2 in acest top s-a clasat Bruno Mars, Celine Dion pe 5, Justin Bieber pe 7, iar Katy Perry si Beyonce ocupa locurile 9 si 10.

FULLSCREEN
Ele sunt cele mai periculoase vedete! Nu vrei sa le cauti pe internet!
  • /

related posts

Modifică setările cookies