Ele sunt noile Charlie's Angels! Iti plac?


Seria filmelor Charlie's Angels continua si a venit randul noii generatii de actrite sa fie ingeri dornici de dreptate. Inarmate cu pantofi Louboutin si mult sex appeal, Minka Kelly, Rachael Taylor si Annie Ilonzeh le-au inlocuit cu brio pe Cameron Diaz, Lucy Lu si Drew Barrymore. Fa cunostinta cu ele!


1. Minka Kelly
Este nimeni alta decat colega lui Leighton Meester din "The Roommate", care si seamana izbitor cu actrita din Gossip Girl. Cat despre rolul ei de ingeras sexy al misteriosului Charlie, noi zicem ca i se potriveste de minune.

2. Rachael Taylor
Actrita de origine australiana este plina de sex-appeal si este pata blonda de culoare al noului trio. A mai jucat in "Transformers" si in "Turistul", dar cu siguranta se va face remarcata odata cu Charlie's Angels.

3. Annie Ilonzeh
Actrita de origine americana este cunoscuta din rolul lui Maya Ward din "General Hospital". Foarte carismatica si sexy, ea a fost prima optiune a producatorilor pentru remake-ul Charlie's Angels. Este feminina si plina de carisma si cu siguranta va fi un personaj apreciat de public.

Sa ne amintim si de celelalti ingeri a lui Charlie!


Cameron Diaz, Lucy Lu si Drew Barrymore


Jaclyn Smith, Kate Jackson si Farrah Fawcett 

related posts

Modifică setările cookies